Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

«Ηχηρό» λουκέτο σε εστιατόριο ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων σεφ

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αναμένεται να σφραγίσουν μέσα στην ημέρα το εστιατόριο..
«Βαρούλκο» στον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη οι ελεγκτές διαπίστωσαν πως δεν είχε κοπεί τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται έλεγχος και σε μια ταμειακή μηχανή.

Ποιο είναι το Βαρούλκο

Ήταν 1987 όταν το πρώτο Βαρούλκο γεννήθηκε στην οδό Διστόμου, στον Πειραιά. Και μαζί του γεννήθηκε η κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου, μια μαγειρευτή θαλασσινή κουζίνα που εμφανιζόταν για πρώτη φορά σε μενού γαστρονομικού εστιατορίου στην Ελλάδα.

Το Βαρούλκο έκτοτε μετακόμισε δύο φορές. Την πρώτη στην οδό Δεληγιώργη και τη δεύτερη, πριν δέκα χρόνια, στην Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας. Ο Λαζάρου, αν και μακριά από την αγαπημένη του θάλασσα, συνέχισε να δημιουργεί και να κατακτά την καρδιά του κοινού και τις διακρίσεις. Βέβαια η σημαντικότερη διάκριση στον διεθνή χώρο της γαστρονομίας είχε ήδη έρθει από το 2002, όταν κατέκτησε το αστέρι Michelin -το πρώτο που δόθηκε ποτέ σε εστιατόριο με ελληνική κουζίνα- το οποίο και διατηρεί.

Ώσπου πριν λίγους μήνες στο Βαρούλκο φύσηξε πάλι θαλασσινός αέρας. Ο Λευτέρης Λαζάρου αποφάσισε να επιστρέψει στις παλιές του γειτονιές. Το νέο Βαρούλκο Seaside έριξε άγκυρα στην πανέμορφη μαρίνα του Μικρολίμανου, σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα. Εκεί λειτουργεί πλέον χειμώνα-καλοκαίρι, μεσημέρι και βράδυ, φέρνοντας μια νέα πρόταση.
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αναμένεται να σφραγίσουν μέσα στην ημέρα το εστιατόριο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: