Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Πλατεία Δροσιάς…

Απο τον nikos στις Σεπτέμβριος 10, 2018

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Πλατεία Δροσιάς καθώς συμμορίες ανήλικων προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο…στο παρελθόν, μάλιστα, υπήρξαν και καταγγελίες για διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.
Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Διονύσου, Κατερίνα Αυγέρη, με ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο facebook.
    Caterina Avgeri
9 ώρες πριν
   Για να δώσουμε λίγη περισσότερη σημασία στα "συμμοριάκια" από ανήλικα που εκκολάπτονται, με την ανοχή όλων μας, στην πλατεία Δροσιάς και στα πέριξ αυτής... Bulling, ξύλο, απειλές και δε συμμαζεύεται!!! Χθες βράδυ, 14 χρονών παιδί -από άλλη περιοχή- έπεσε λιπόθυμο, μετά από "ανελέητο" κυνηγητό ανήλικων ¨θαμώνων" της πλατείας, προκειμένου να το ξυλοκοπήσουν και να επιβληθούν ως οι "νταβατζήδες" της περιοχής..Μπας και προλάβουμε κάνα μεγαλύτερο κακό....
     Σε επικοινωνία μαζί της η κ.Αυγέρη μας είπε τα παρακάτω:
«Αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο. Και το γνωρίζουν όλοι.Και οι θαμώνες της πλατείας και οι μαγαζάτορες. Τα βλέπουν…Ξέρουν και ποιοι είναι. Απλά δεν επεμβαίνει κανείς, γιατί θεωρούν ότι είναι πιτσιρίκια και γιατί κάποια είναι και παιδιά γνωστών… Επίσης υπήρξαν απειλές προς τα ξένα παιδιά να μην ενημερώσουν την αστυνομία, γιατί θα έχουν συνέπειες…» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: