Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ κ.ΘΩΜΑΚΟ Σου ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ
Την τελευταία του συνεδρίαση πριν από τις εκλογές πραγματοποίησε την Τετάρτη 17/4/19, το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Η επόμενη συνεδρίασή του, είναι προγραμματισμένη για τον … Αύγουστο του 2019. Ο νυν αλλά και υποψήφιος δήμαρχος, κ. Θωμάκος, αρνήθηκε να εισαγάγει προς ψήφιση το θέμα της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ των Αλωνίων, πέρα από κάθε λογική, αφού –όπως είναι γνωστό- η ΕΥΔΑΠ δέχεται να χρηματοδοτήσει με 570.000 € το έργο που καθυστερεί επί 36 χρόνια!!!
Αν και το ύστατο εμπόδιο είναι πλέον μόνο η … υπογραφή του Δήμου Κηφισιάς, ο κ. Θωμάκος φροντίζει να υπάρξει ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ καθυστέρηση αρκετών μηνών, χωρίς να συντρέχει απολύτως κανένας λόγος. Και, όπως είναι επόμενο, η έκβαση της υπόθεσης είναι πλέον αβέβαιη …
Ο αυταρχισμός και το θράσος του κ Θωμάκου περισσεύουν. Με αυτά τα προσόντα όμως, διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των δημοτών. Του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!
Τα 35 χρόνια κοροϊδίας έγιναν αισίως 36 !!!
Έτσι λοιπόν, συνεχίζοντας, 36 χρόνια και 20 εβδομάδες του 2019 πέρασαν, αλλά ο Δήμος Κηφισιάς ακόμη να αποφασίσει για το δικαίωμα των Αλωνίων στην αποχέτευση (Χ. Τρικούπη – Άνδρου – Καρπάθου – Δάσους).
Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 202398/7212/2018 έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη, η ΕΥΔΑΠ είναι πρόθυμη να χρηματοδοτήσει μέσω ΕΣΠΑ το έργο κατασκευής αποχετευτικού αγωγού και ήταν έτοιμη να το εκτελέσει μέσα στο 2018. Όμως, παραδόξως, ο Δήμος Κηφισιάς δεν προσυπογράφει και παρακωλύει σκανδαλωδώς κάθε εξέλιξη σε ένα έργο που είναι ώριμο, τόσο από μελέτες όσο και από χρηματοδότηση …
Δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς την αιτία …

Δεν υπάρχουν σχόλια: